Home | Over ons

Over ons

Aannemersbedrijf Fried van de Laar is opgericht in 1994 door Fried van de Laar. Inmiddels zijn ook de zonen Jan en Ben van de Laar al jaren actief binnen het aannemersbedrijf.

Destijds begonnen als een klein familiebedrijfje en vervolgens is de organisatie gegroeid tot een middelgrote onderneming. Dit alles heeft tot stand kunnen komen door praktisch en probleemoplossend te werken en door uitdrukkelijk oog te hebben voor de niches in de markt. Daarnaast zijn een van de belangrijkste kenmerken van de organisatie ‘klant is koning’ en ‘nee bestaat niet’. Geen uitdaging staat in de weg.

Aannemersbedrijf Fried van de Laar is gespecialiseerd in zowel de retail- als de bouwwereld. Het slopen en demonteren van winkelpanden in extreem hoge tijdsdruk is een van de specialiteiten. De bouwafdeling heeft meerdere volwaardige bouwprojecten opgeleverd, deze zijn te vinden onder het onderdeel projecten. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Verder wordt er altijd meegedacht met de klant door zoveel mogelijk voor de klant uit handen te nemen.

Aannemersbedrijf Fried van de Laar heeft een eigen transporttak en een weegbrug. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor containeraanvragen en zandleveringen.

Aannemersbedrijf Fried van de Laar heeft de aandacht voor innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens staat het bedrijf te allen tijde open voor jong professionals.

In 2015 is het bedrijf gecertificeerd volgens de VCA ** norm. Er wordt erg veel waarde gehecht aan het veilig werken, zowel voor onze medewerkers als omstanders. Dit door middel van veiligheidsinstructies, opleiding, gekeurd gereedschap, aangereikte veiligheidsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Voor meer informatie of vragen neem vrijblijvend contact op.